Festivalinformatie

Op zaterdag 7 november, vanaf 14 uur, kun je het Diwali Festival Amstelveen volgen vanuit jouw huiskamer. Het Diwali Festival verwelkomt iedereen; jong & oud om deel te nemen aan dit feestelijke online programma. Ga er lekker voor zitten en geniet van de feestelijkheden en de online reis door India. Diwali is het lichtjesfeest; we vieren dat het goede wint van het kwade en dat het licht altijd sterker is dan de duisternis!

Ervaar de diversiteit en schoonheid die India biedt samen met je familie en je vrienden. Laat je prikkelen en laat je meevoeren in de duizelingwekkende optredens! De drums en de muziek zullen je kamer vullen en hopelijk jouw ook meevoeren in de Diwali feestelijkheden.

Maak een start met jouw ontdekkingsreis. Raak bekend met de Indiase (traditionele) kunsten en culturele optredens. En laat je meevoeren in de verschillende volksdansen uit de vele regio’s die India kent.

Dit jaar vindt het programma online plaats, log in op: www.facebook.com/DiwaliAmstelveen. Wij hopen jou ook dit jaar weer te mogen zien!

Dit jaar bestaat het Diwali Festival 12 jaar. Ook dit jaar hopen wij op een geslaagde dag. Daarvoor hebben wij natuurlijk ook jouw inzet nodig.

Voor een geslaagde dag vragen wij jou om:

  • Je dansschoenen aan te trekken, want waar je ook bent, je kunt overal meedansen;
  • Je mooiste kleding aan te trekken, want het is per slot van rekening bijna Diwali;
  • Samen met jouw familie en een paar vrienden naar de live-broadcast te komen kijken.