Festivalinformatie

Op zaterdag 12 oktober vanaf 12.00 uur vindt voor de 11de keer het India Diwali Festival plaats.  Toegang naar het festival is GRATIS!

Indiaas eten, Indiase en Nederlandse muziek en dans, workshops en producten uit India zijn allemaal te zien en te ervaren tijdens dit kleurrijke festival op het Stadsplein.

Een fantastisch podiumprogramma met een enorme variatie van spectaculaire (dans, zang en muziek) optredens uit binnen- en buitenland, dompelt jou voor uren onder in India zonder dat je hiervoor ver hoeft te reizen. Ook zijn er workshops te volgen.

Voor de allerkleinsten wordt is er een speciale ruimte ingericht om te schminken en te knutselen. Voor iedereen wat wils dus. Op culinair gebied wordt er eveneens flink uitgepakt.

De beste Indiase restaurants uit Amstelveen, Amsterdam en omgeving staan vanaf 12.00 uur voor je klaar met eten uit alle windstreken van India. Daarnaast zijn er marktstalletjes waarin Indiase zoetigheden en andere lekkernijen te koop zijn. Ook kleding en sierraden mogen natuurlijk niet ontbreken op de Diwali markt.

Het programma zal om 19:00 worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

Dus wees erbij!

Dit jaar bestaat het Diwali Festival 11 jaar. Ook dit jaar hopen wij op een geslaagde dag. Daarvoor hebben wij natuurlijk ook jouw inzet nodig.

Voor een geslaagde dag vragen wij jou om:

  • jouw beste humeur mee te nemen;
  • goede loopschoenen aan te doen, want zitplaatsen hebben wij, maar je zult ook zo af en toe staan;
  • jouw mooiste feestkleding aan te doen;
  • vrienden en familie uit te nodigen, want Diwali is & blijft een familiefeest;
  • met een lege maag naar het festival te komen. Wij zorgen ervoor dat er voldoende eten aanwezig is!
  • Voor de kleintjes is er een speciale ruimte ingericht om te maken en te knutselen.