Het Programma

Het Diwali Festival start  om 12:00 uur met een feestelijke en muzikale performance die zich verplaatst vanuit het winkelcentrum naar het festivalterrein.

Daar zal de officiële opening plaatsvinden met Wethouder van Amstelveen, mevrouw Floor Gordon en de voorzitter van Stichting Diwalifestival de heer Rajiv Mehra. Dit zal gepaard gaan met een traditionele ceremonie met Indiase en Nederlandse kinderen.

Een fantastisch podiumprogramma met een  enorme variatie van spectaculaire (dans, zang en muziek) optredens uit binnen- en buitenland, dompelt jou voor uren onder in India zonder dat je daarvoor ver hoeft te reizen.  Het podiumprogramma is voor zowel jong als oud een groot plezier. Dus kom vooral met het hele gezin! (Zie het programma hieronder) Verder is er een markt waar je een breed scala aan Indiase producten kunt kopen: van sjaals en sierraden tot lekkernijen en vakanties! Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende workshops, zoals Bollywood dance en henna tattoo. Voor de allerkleinsten is er een knutselhoek alwaar zij ook gratis geschminkt kunnen worden.  Om de India-ervaring nog eens te versterken, zijn bekende Indiase restaurants uit Amstelveen, Amsterdam en de regio aanwezig om uw smaakpapillen te prikkelen. Dus kom genieten van de heerlijkste gerechten uit alle regio’s van India!

Het Diwali Festival vindt plaats op het Stadsplein in een grote tent. Wind, regen, hagel of storm is dus geen spelbreker! Het wordt hoe dan ook een groot feest!

Diwali Festival 2019 wordt om 19:00 uur afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow op het Stadsplein.

Heb je vragen over het programma? Ga dan naar de contactpagina.

Wij hopen jou te zien op 12 october vanaf 12.00 uur op het Stadsplein te Amstelveen!

Programma

Dit jaar bestaat het Diwali Festival 11 jaar. Ook dit jaar hopen wij op een geslaagde dag. Daarvoor hebben wij natuurlijk ook jouw inzet nodig.

Voor een geslaagde dag vragen wij jou om:

  • jouw beste humeur mee te nemen;
  • goede loopschoenen aan te doen, want zitplaatsen hebben wij, maar je zult ook zo af en toe staan;
  • jouw mooiste feestkleding aan te doen;
  • vrienden en familie uit te nodigen, want Diwali is & blijft een familiefeest;
  • met een lege maag naar het festival te komen. Wij zorgen ervoor dat er voldoende eten aanwezig is!